Tijdens een grote verbouwing komt er veel op u af en aan het eind blijven er vaak dingen liggen waardoor de klus eigenlijk nog niet af. Ik zorg ervoor dat de kleine ergernissen verdwijnen. U kunt mij voor alle klussen in en rond het huis inschakelen. Ik werk snel, maar neem uitgebreid de tijd om uw wensen op een rijtje te zetten en met de juiste oplossingen te komen. Voor mij is persoonlijke aandacht en een goed advies belangrijk.

U kunt mij inschakelen voor:

  • Elektra werkzaamheden. Oude stopcontacten of schakelaars vervang ik door degelijk schakelmateriaal. Wilt u uw huis slimmer maken? Met 1 druk op de knop kun je meerdere lampen schakelen of kleur veranderen voor de juiste sfeer.
  • Fietsenhok bouwen. Of het nu gaat om alleen een afdak of een compleet hokje met of zonder deur. Er is veel mogelijk.
  • Klemmende deuren of ramen komen meestal voor in het najaar. Door het vocht zet deur of raam uit, waardoor deze klemt. Vaak is het een kwestie van de schaaf over de klemmende deur of raam of een scharnier net even verbuigen, zodat het probleem wordt opgelost.
  • IKEA meubels in elkaar zetten.
  • Tuinhuis plaatsen.
  • Ook voor hang- en sluitwerk kunt u bij mij terecht. Veiliger wonen valt of staat met degelijk hang- en sluitwerk met een SKG-keurmerk, waar met een aantal sterren de klasse van beveiliging wordt aangeven.
  • Kastje gekocht maar net te moeilijk om in elkaar te zetten? Ik schiet u te hulp. Heeft u een stoel, tafel, bank, dressoir, boekenkast, kast of bed gekocht die wordt geleverd in een platte doos en u blijft steken in de handleiding op pagina 1? Ik zet het voor u in elkaar met zo min mogelijk schroefjes of boutjes over te houden.

Kortom, u kunt mij inschakelen voor bijna alle mogelijke klussen in en om het huis. Wilt u gebruik maken van mijn diensten, dan kan ik u daarover informeren of een vrijblijvende offerte sturen.

Of bel mij direct op: 06-51308534