Om een indruk te krijgen van mijn ervaring en vakmanschap, geef ik u een overzicht van mijn portfolio. Dit zijn een paar opdrachten die ik heb gemaakt voor klanten.

Douglas schutting

Deze schutting heb ik gemaakt van Douglas hout. Dit hout wordt ook wel Nederlands hardhout genoemd. Deze naaldhout soort is zeer duurzaam en vergrijst mits onbehandeld. Als je dit hout zou behandelen met een kleurloze olie, blijft de rode kleur behouden. De zwarte planken zijn Zweeds rabat, de onderste planken en de delen in de grond zijn geseald met rubber seal om een langere levensduur te waarborgen. Ook het houthok zijn in dezelfde materialen opgebouwd met een dak van betontriplex. De Louvre deuren heb ik zelf gemaakt om in de zelfde houtsoort te blijven als geheel.

Bouwpakket schuur

Is uw schuurtje in tuin te klein geworden? Ik help u graag er een schuurtje bij te zetten of de huidige schuur efficiënt in te delen met een paar planken of een kast op maat. Heeft het houten schuurtje zijn beste tijd wel gehad en is vervangen de enige optie? Ik maak een passend en degelijk schuurtje voor u.

Dit schuurtje was een bouwpakket, maar het dak moest eigenlijk andersom.
Echter, in overleg met de klant vonden we dit niet passen tegen de bestaande schuur.

Op maat gemaakte meubelen (steigerhout)

Ik maak voor u op maat gemaakte meubelen van steigerhout (of ander hout).
Tafels, stoelen, banken en hondenmanden, Hiernaast ziet u een aantal voorbeelden van meubelen die ik voor klanten heb gemaakt. Samen maken wij een ontwerp.
Ik kan de meubels op locatie voor u maken.

Bijkeukens plaatsen

Heeft u te weinig plek voor het complete servies in de keuken en wilt u er een kastje bij? Ik denk met u mee voor een passende oplossing.
Ik kan helpen met een uitbreiding als afzetruimte of werkplekken, zoals een werkeiland. Er is veel mogelijk. Hier ziet u een eenvoudige bijkeuken die in de hoek van een tuinkamer is geplaatst.

Of bel mij direct op: 06-51308534